Ost & Vinprovningar Aktuella Datum

Ost & Vinprovningar

Aktuella datum hittar du på den här länken

Våra Provningar är på Restaurang Oscar & den Lille på Prinsgatan 4

Samtliga provningar startar 18:00 om inget annat anges.

Vi har provningar under Våren & Hösten.
(ungefär 10 tillfällen per termin dvs cirka 20 per år). Datum för våra provningar på hösten ”släpps” normalt sett under Juli/Augusti månad. Datum för våra provningar på Våren släpps” normalt sett under November/December månad.

Greatdays värdebevis eller Presentkort

Har du ett presentkort utfärdat av oss eller ett värdebevis från Greatdays och du inte hittar ett passande datum, går det bra att boka in dig på efterföljande termin. Skicka ett mail till oss bara så att vi vet att ni inte löser ut ert presentkort inom giltighetstiden. För förlängning av Greatdays värdebevis krävs att ni aktiverar värdebeviset på Greatdays hemsida innan giltighetstiden gått ut. Klicka här för mer info

Klicka här för mer info om hur du bokar med ett Presentkort eller ett värdebevis rån Greatdays

 

 

Detta ingår i våra provningar: Ost & vin (se nedan), kex, marmelader och eller annat passande tillbehör, mjukt bröd, hårt bröd, provningskompenium med bla. Ostens historia och detaljerade beskrivningar på provningens ostar.

 

Ost & Vinprovning (tidigare kallat  Steg 1)  = 6 olika ostar & 4 olika viner

TEMA Ost & Ölprovning = Guidad av en proffesionell Ölkännare med 6 olika öl + 6 olika ostar

TEMAprovning (även kallat Steg 2) = 6-8 olika ostar av högre kvalité/klass & 4-6 olika viner av högre kvalité/klass

TEMA Sommarlyx/Vinterlyx = Lyxig avslutningsprovning med bla. Champagne och några utvalda guldkorn från terminen som varit.

 

Bokning

Vi tillämpar direktbetalning vid anmälan i våran webshop.

 

Avbokning

Avbokning med full återbetalning skall göras senast 7 dagar innan provningsdagen.

Avbokning 2-6 dagar innan provningen ersätts med ett presentkort som endast gäller för bokning av ny Ost & vinprovning.

Avbokning 2 dagar och fram till provningsdagen ersätts med ett presentkort som gäller för enbart bokning av ost & vinprovning med avdraget 100 Kr för råvaror & material oavsett anledning till avbokningen. Är provningen på en måndag skall avbokning göras senast fredag innan 12:00 för att slippa råvaru & materialkostnaden. Frånvaro utan avbokning ersätts ej.

Avbokning 2-6 dagar innan görs till mailadress: info@linnegatansost.se eller 0704 – 388 999

Avbokning 2 dagar innan och fram till och med provningsdagen görs endast till 0704 – 388 999

Greatdays & Presentkort

Har du fått ett presentkort via www.greatdays.se är du välkommen att boka in dig på våra Steg 1 provningar. För att boka annan provning  kan man göra det mot tillägg med mellanskillnaden 100 kr per person. Hör av dig på mail till info@linnegatansost.se ange din aktiveringskod som står på greatdayskortet. Så återkommer vi med bekräftelse på din bokning.

Har du fått ett presentkort som är utfärdat av oss eller om du själv köpt ett i våran webshop och vill boka in dig på våra provningar. Skicka ett mail med ditt namn, det datum ni tänkt gå, Antal personer, presentkortsnummer för de antal som presentkorten gäller för.

Exempel: Är ni två personer som vill gå på en Ost & Vinprovning och bara har ett presentkort för en person och den andra skall betala för sin plats. Maila namn, presentkortsnummer, antal personer =1 och de datum som ni tänkt gå till  bokning@linnegatansost.se

Den/de person som inte har presentkort måste själv gå in och betala sin plats på sidan innan ni skickar mailet. Så att det finns plats för dem.

Varmt välkomna på en oförglömlig afton !

/ Alex Kober