Provningar & Webshop

LOGGA Grossist 2014

Klicka  här för att komma direkt till att boka & betala en provning till våra ”fasta datum” (ni kommer direkt till våran webshop)

Klicka här för att beställa & betala för ett presentkort

Har ni fått ett presentkort eller om ni har ett Greatdaysvärdebevis och vill boka in er ? Klicka Här !

Här nedan följer information om våra fasta Ost & Vinprovningar samt Gruppbokning med Alex Kober som föreläsare.

Vid ungefär 20 tillfällen per år har vi ”Fasta datum” för Ost & Vinprovningar. Cirka 10 på Våren samt Cirka 10 på Hösten. På våra fasta datum kan man boka in sig en eller flera personer om man inte kan boka ett eget datum. Vi har 25 platser som vi fyller på med olika sällskap.

Är ni ett sällskap på minst 10 personer och vill boka ett eget datum klicka här !

Vi startar provningen 18:00 på restaurang Oscar & den Lille, Prinsgatan 4

Vi tar er med på en spännande resa tillbaks i tiden i Ostens historia. Från den tid då den första osten kom till fram till nutid.

Resan  tar cirka 30-45 minuter. Därefter provar vi oss igenom 6 olika ostar matchat med 4 olika viner. Ibland passar det bättre med en cider eller en öl till ostarna, då byter vi ut ett vin mot detta. Vi avslutar kvällen ca 20:30 med öppet forum, där vi diskuterar allt som har med ost att göra och lite till.

Ingen provning är den andra lik  !
Genom att välja olika ostar & viner från provning till provning, så blir provningarna roligare man kan gå på flera provningar och ändå lära sig något nytt. Vi väljer ut ostarna  & vinerna på provningsdagen beroende på tillgång och mognad. En del riktiga favoriter kan vara återkommande

Vi lägger bara upp det antalet platser som finns till respektive provning. Köp alla biljetter på en gång ifall ni är flera som skall gå, så att alla får plats.

Varmt välkomna !

Önskar Alex Kober, Linnégatans Ost AB