Leveransvillkor

UTKÖRNINGSTIDER

Följande tider kan man få ost utkört från Linnégatans Ost:

Vi skickar/kör ut Måndag – Fredag

Order måste lämnas minst en dag innan önskad leverans.

 (Order Fredag-Söndag körs tidigast ut på Måndag)

Leveranser ute i landet

Leveranser inom vår fraktbolags upptagningsområde levereras ca 1-2 dagar efter orderdagen. Beroende på hur rutten ligger. Ligger du inom området ? Maila oss så kollar vi upp det ! Skriv gärna med ort och postnummer, så får du svar på direkten.

Order görs enklast på:

Tel: 031 – 704 38 98

Email: info@linnegatansost.se (skriv ORDER på Ämnesraden)

Sms: 0704 – 388 969

Det går bra att ringa/sms:a dygnet runt.

Lämna då gärna ditt mobilnummer på svararen, så att vi kan få tag på dig

500gr eller 50 kg för oss spelar inte storleken någon roll

När du beställer av oss kan du nästan köpa hur små bitar du vill. Mindre bitar gör det möjligt för dig att ha ett bredare sortiment utan att ha stora lager. 99 % av våra konkurrenter kräver att du skall köpa minst en hel ost av varje sort. Vill du ha fem olika ostar på din ostbricka och varje ost väger 2-4 kg/st så ligger du på ett lager på mellan 10-20 kg ost. Hos oss kan du beställa ca 0,5kg per sort vilket blir 2,5 kg totalt istället. Mindre lager = Fräschare ostar & fler sorter. För att inte tala om köksekonomin.

Fraktfritt eller inte fraktfritt ?  Vi har inga gränser !

Frakt inom Göteborgsområdet

Hos kan du beställa 1 kg ost om det behövs. Inom Göteborg kör vi dagligen ut till massvis Restauranger, Cafféer, Konferensanläggningar, Cateringfirmor & Hotell. Ett litet extrastop är inga problem för oss. Köper man för småbelopp väntar vi med fakturan tills det överstiger 1000 kr eller så får man en faktura i slutet på varje månad (gäller endast ordervärde under 1000 kr). En grundförutsättning för att få småleveranser och full service är att ni kollar över hela erat ostbehov. Så att vi får möjlighet att få leverera så mycket som möjligt vid varje leverans.

Frakt inom Västsverige

Till många ställen i västsverige har vi fri frakt genom olika samarbetspartners. Om inte du har någon av de leverantörer vi samarbetar med, så har vi ett mycket förmånligt fraktavtal på kylfrakt en bra bit in i landet. Frakt från 160 kr för upp till 50 kg.

Maila oss gärna för mer info