Bli kund till Ost Grossisten

Välkomna till Linnégatans Ost Grossist !

Vill du komma i kontakt med oss och diskutera vilka ostar som passar på din meny ? Eller vet du exakt vad du vill ha, släng iväg ett mail till oss med dina uppgifter, så hör vi av oss.

Tjäna pengar

Byt ostleverantör nu !

Under de 18 år som vi varit i ostbranchen har vi lyckats korta ner leverantörsleden och idag köper vi flera av våra ostar direkt från producenterna utan mellanhänder.

Allt från små gårdsproducerade ostar från bla. Spanien, Italien, Frankrike och givetvis Sverige, till massproducerad ost som tillverkas i Holland endast för Linnégatans Ost Grossist

Färre mellanhänder ger lägre priser. Begär gärna in offert på de ostar ni förbrukar större volymer av. Grädden på moset är att ni kan få ”finosten” samtidigt med ”volymosten”.

Egen Lagring

Vi har 6-10 ton ost som ständigt ligger på lagring. Allt från svenska hårdostar till Parmigiano eller Gruyère ostar. Den äldsta hårdosten vi sålt genom åren, som vi själva lagrat upp, var en 10 år lagrad cheddar som tillverkades 2000-02-24

Vid varje leveranstillfälle delar vi givetvis med oss av vår kunskap om ostarna. En gång om året utbildar vi dessutom er personal i ostkunskap kostnadsfritt.

UTKÖRNINGSTIDER

Följande tider kan man få ost utkört från Linnégatans Ost:

Vi skickar/kör ut Måndag – Fredag

Order måste lämnas minst en dag innan önskad leverans.

 (Order Fredag-Söndag körs tidigast ut på Måndag)

Leveranser ute i landet

Leveranser inom vår fraktbolags upptagningsområde levereras ca 1-2 dagar efter orderdagen. Beroende på hur rutten ligger. Ligger du inom området ? Maila oss så kollar vi upp det ! Skriv gärna med ort och postnummer, så får du svar på direkten.

Order görs enklast på:

Tel: 031 – 704 38 98 

Email: info@linnegatansost.se (skriv ORDER på Ämnesraden)

Sms: 0704 – 388 969

Det går bra att ringa/sms:a dygnet runt.

Lämna då gärna ditt mobilnummer på svararen, så att vi kan få tag på dig

500gr eller 50 kg för oss spelar inte storleken någon roll

När du beställer av oss kan du nästan köpa hur små bitar du vill. Mindre bitar gör det möjligt för dig att ha ett bredare sortiment utan att ha stora lager. 99 % av våra konkurrenter kräver att du skall köpa minst en hel ost av varje sort. Vill du ha fem olika ostar på din ostbricka och varje ost väger 2-4 kg/st så ligger du på ett lager på mellan 10-20 kg ost. Hos oss kan du beställa ca 0,5kg per sort vilket blir 2,5 kg totalt istället. Mindre lager = Fräschare ostar & fler sorter. För att inte tala om köksekonomin.

Fraktfritt eller inte fraktfritt ?  Vi har inga gränser !

Hos kan du beställa 1 kg ost om det behövs. Inom Göteborg kör vi dagligen ut till massvis Restauranger, Cafféer, Konferensanläggningar, Cateringfirmor & Hotell. Ett litet extrastop är inga problem för oss. Köper man för småbelopp väntar vi med fakturan tills det överstiger 1000 kr eller så får man en faktura i slutet på varje månad (gäller endast ordervärde under 1000 kr). En grundförutsättning för att få småleveranser och full service är att ni kollar över hela erat ostbehov. Så att vi får möjlighet att få leverera så mycket som möjligt vid varje leverans.